Få hjælp til dit byggeri

Vores kompetencer spænder vidt, og derfor kan vi også hjælpe dig indenfor byggesektoren. Med over 10 års erfaring kan vi hjælpe fra processen starter med proof of concept til færdigt produkt. Vores proof of concept indebærer, at vi udarbejder en simpel opbygning i mindre skala for at finde ud af, om det ønskede produkt kan lade sig gøre, inden vi påbegynder det egentlige produktionsarbejde. Vores dygtige tegnere hjælper både med visualisering af konceptet samt med at produktionsklargøre produktet.

Erfaringen indenfor byggesektoren tæller bl.a. laserskæring, kantbukning og svejsning af alt fra beslag til samlede moduler.

 

 

 

 

Med detaljen for øje

Når der designes konstruktioner, er det derfor vigtigt at have øje for det store hele. Derfor tager vi altid udgangspunkt i den endelige løsning og fremstiller dele på baggrund af denne, så montagen heraf sker så nemt som muligt.

For at kunne se helheden og bidrage med vores erfaring deltager vi gerne så tidligt som muligt i projektet. På den måde sikrer du, at både tidsplanen og bygningen overholder alle krav og deadlines.