Produktion til fødevareindustrien 

Vi producerer og leverer komponenter eller hele anlæg. 

Komponenter og maskiner, som skal fremstilles til fødevareindustrien, er underlagt strenge krav af fødevarestyrelsen, hvilket gør RALA Stål kvalitetstjekker alle produkterne ekstra grundigt, således både anlæg og komponenter lever op til strenge krav og standarder.

Dette betyder at RALA Stål som underleverandør skal udvikle og teste produkterne i specialindrettede produktionslokaler, som sikrer de gældende krav på området. Vi bestræber os efter at være innovativ i vores forretningsudvikling, således din virksomhed sikres holdbare løsninger igennem proceskontrol og omstillingsparathed. Vi er godkendt af fødevarekontrollen til produktion af emner til fødevareindustrien. 

 

 

 

 

 

Kompleksitet og kvalitet uden kompromis

Produktionen hos RALA Stål kan tilpasses til din virksomheds emner uafhængig af størrelse. Her går vi ikke på kompromis med kvaliteten eller dit behov. hos RALA Stål har vi mange års erfaring i komplekse opgaver.

Vi er din samarbejdspartner gennem hele processen og ønsker at rådgive dig korrekt med sparring og vejledning. Kontakt os endelig for at høre om mulighederne indenfor løsninger til fødevareindustrien.

Vælg RALA Stål hvis du ønsker en pålidelig og ærlig underleverandør, hvor kvalitet og kundeinvolvering er i højsæde.