Et skridt tættere på en grøn omstilling…

Hos RALA Stål levere vi dagligt komponenter til virksomheder, der arbejder mod en grønnere omstilling og flere vedvarende energikilder. Vi leverer og producere komponenter til vindmølleindustrien, affaldshåndtering, solcelleindustrien og rensningsanlæg.

Vi arbejder løbende mod en grønnere fremtid internt i vores organisation, hvor vi øjeblikket undersøger nye arbejdsgange som f.eks. formindske papirforbrug og udskiftning af gas til fjernvarme. Samtidig med undersøger vi muligheder for intern optimeringer ift. strøm. 

Hertil udvikler vores lillesøster RALA Tech mere bæredygtige løsninger indenfor rengøring og ukrudtsbekæmpelse. Her bestræbes løbende på at udvikle og producerer langtidsholdbare produkter, der kan tilgodese en grønnere fremtid, hvor genanvendelighed og minimal brug pesticider er i fokus.  

Yderligere stiller vi i højere grad krav til vores produktionsprocesser og hvordan vi kan implementere grønnere arbejdsgange med succes. Her kan det for være konkrete tiltag som sammenlægning af kørsel, minimal brug af papir og korrekt håndtering af restprodukter, således disse kan genanvendes. Vi kontrollere løbende emnerne for fejl, så vi ikke har flere produkter der spildt pga. fejl. 

Vi bestræber os efter at få mere sporbarhed over vores processer og vores underleverandører, således vi kan tilbyde vores kunder fuld gennemsigtighed og bevidsthed omkring emnernes oprindelse. 

Hvilke filer kan vi håndtere? 

Vi kan håndtere tegningsfiler i mange forskellige formater bl.a. DXF, DWG og STEP-filer. Dine filer kan indgå direkte i programmeringen af processerne i en række CNC-styrede produktionsenheder.

Vores kapaciteter tæller bl.a.:

  • Bystronic Bysprint fiber 3015: Format 1500 x 3000 mm
  • Bystronic Bystar Co² 4020: Format 2000 x 4000 mm
  • Bystronic kantpresser Xpert 320 ton – 4100 mm
  • Bystronic kantpresser Xpert 200 ton – 3100 mm
  • Bystronic Byjet Classic: Format 3000 x 4000 mm