CNC Drejning

CNC Drejning

VI tilbyder CNC drejning af emner af forskellige geometriske former. Maskinerne er udstyret med roterende værktøjer samt sub spindel hvilket gør maskinerne fleksible og kan løse alle typer opgaver i plast og metal. 

Med vores erfarne medarbejdere sikre vi kvaliteten og ensformigheden i dine emner om end der er tale om styk- eller serieproduktion. Vi tilbyder også i forbindelse med serieproduktion af udarbejde en prototype i enten plast eller metal, så du er garanteret at emnerne lever op til dine specifikationer.  Maskinerne udfører 3 akslet drejning på Ø250mm, Længe 600MM og udboring på 65mm.

CNC Fræsning

Med kvalitet og homogeniteten for øje bearbejdes dine emner effektivt og hurtigt af vores kompetente medarbejdere. Med vores knowhow guider vi dig i dit produkt hvad end der er tale om styk- eller serieproduktion. 

Med mulighed for prototype produktion sikres du, at emnerne kan bearbejdes ud fra dine tegninger til dine krav og specifikationer. Om emnet skal leveres som komponent eller samles til et færdigt produkt hjælper vi dig gennem hele processen. Maskinerne udfører 3 akslet fræsning på 1270mm x 600mm x 400mm

Fordele ved Rala Steel

  • Alle bearbejdningsmetoder samlet under ét tag.
  • Branche erfarne medarbejdere med forskellige baggrunde.
  • Full service provider – Du skal kun ringe et sted.