Hvorfor vælge CNC Spåntagning?

Hos RALA Stål tilbydes CNC spåntagning til både mindre og større projekter samt forskellige komplicerede emner. Hermed kan vores maskiner sikre geometriske former, hvor maskinerne er udstyret med roterende værktøjer samt sub spindel. Dette gør at finere detaljer kan opnås, således emnerne er klar til den videre proces både indenfor plast og metal.  

Vores erfarne medarbejdere gør det muligt vi er fleksible samtidig med vi kan sikre produkternes ensartethed uanset kompleksitet. Her vil vi gerne være dialog omkring kundens ønsker og behov, og hvis der skal tilføjes ændringer. 

Vores tre maskiner gør det muligt at der effektivt både kan produceres styk- eller serieproduktion afhængig af opgaven og formålet med emnet. Vores forskellige produktionsmuligheder gør det muligt vi kan producere emnerne effektivt og lønsomt.  

Vi tilbyder i forbindelse med serieproduktion at udarbejde en prototype i enten plast eller metal. Hermed afklares fejl og misforståelser tidligst i processen, således leveringstiden formindskes og stålemnerne kan bruges succesfuldt i den videre proces. Vi bestræber os efter at være en omstillingsparat og fleksibel underleverandør, hvor vi er med hele vejen og lytter til behov og tilføjelser.   

Vi tilbyder spåntagnings bearbejdningsprocesser indenfor drejning og fræsning     

Tekniske detaljer indenfor drejning og fræsning:  

  • Drejning:  3 akslet Ø250mm-Ø65
  • Drejning: Ø250mm-Ø50
  • Fræsning: 1270x600x400

Hvad er CNC Fræsning? 

Med kvalitet og ensartetheden i fokus kan CNC-maskinerne give præcise resultater i metal eller andre materialer. CNC fræsning anvendes med fordel til krumme og plane overflader, hvor emnet er fastholdt under fræsning.  

Emnet bearbejdes effektivt på de horisontale og vertikale akser, hvor det muligt at komme grundigt omkring emnet. Vores industriteknikkere udarbejder tests og løbende målinger for at sikre maskinen måler præcist hver gang. 

Hvad kan vi tilbyde? 

Vi kan tilbyde maksimal størrelse på horisontale og vertikale akser. 

1270x600x400

Med RALA Ståls muligheder for at udarbejde prototyper sikres du, at emnerne kan færdiggøres ud fra fastsatte krav og specifikationer. Her kan vi levere produktet som komponent eller et samlet færdigt produkt

Hvad er CNC Drejning?

CNC drejning er som CNC fræsning en spåntagende bearbejdningsproces. Her kan CNC drejning reducere selve diameteren på emnet, hvor skæreværktøjet kan skære efter bestemte dimensioner for at opnå det mest præcise resultat. Her roterer emnet under bearbejdning. 

CNC drejning er særdeles effektiv til at gøre emnerne runde til bl.a. cylindere og gevind. Der er mange muligheder for forskellige emnetilpasninger. 

Hvad kan vi tilbyde? 

Hos RALA Stål har vi 2 forskellige drejebænke, som arbejder på på Z og X aksler, hvor større emner med fordel kan håndteres. 

Vores drejebænke sikrer en gennemarbejdet bearbejdningsproces, hvor emnerne har afgratet overflader for et fint og præcist resultat. Denne metode er særdeles anvendelig til at ramme præcise mål, således disse er indenfor fastsatte tolerancer.