Hvad er pladevalsning? 

Valsning er en proces der benyttes til at kunne lave runding på materialet. Valsningen giver et aftryk på pladen hvorved, der skabes en bestemt diameter eller radius på emnet. Dette gælder bl.a. ved runding af større plader, hvor processen og kvaliteten sikres af erfarne operatører, således materialet opnår den helt rette valsning til opgaven. 

Mange forskellige materialer kan valses som stål, aluminium, messing, kobber mv. Dermed er der uanede muligheder indenfor pladevalsning, hvor emnerne kan tilpasses forskellige industrier samt behov. 

Hvordan forgår pladevalsning hos RALA Stål? 

Rala Ståls pladevalsning sker på en CNC-styret GM 4 valset pladevalse med tårn. Vi arbejder både med materialer indenfor aluminium, rustfrit stål og almindeligt stål samt andre materialer. 

Hos RALA Stål vægtes kvaliteten i valsningen højt og derfor har vi ved valsning af svøb egne certifikatsvejsere.

Alt vores svejsning sker i følge DS/EN 1090, hvor alle emnerne er CE-mærket. Dermed sikrer vi en høj kvalitet og ensartethed i pladevalsningen, hvor vi også tilbyder valsning af svøb og kegler. 

Vi kan tilbyde det valsede emne efter bestemte mål på radius og diameter, da vores forskellige valse kan reguleres i afstanden til materialet. Dette tages i dialog inden projektets begyndelse og under processens forløb. Vi bestræber os efter at være en fleksibel og omstillingsparat underleverandør, hvor der kan tages højde for ændringer undervejs. 

Vi tilbyder svejsning af langsøm, rundsøm eller andet svejsearbejde på det valsede emne. Pladevalsning hos Rala Stål udføres ved at føre pladeemnet ind i mellem 4 valser, 3 undervalser og en overvalse.

Max kapacitet:

  • Tykkelse: 10 mm
  • Bredde: 2050 mm
  • Diameter: Ø 4500 mm

Hvorfor vælge RALA Stål? 

  • Komplet underleverandør til jern og metal 
  • Flere metalprocesser under ét tag
  • Fleksibel og omstillingsparat