Fleksibel underleverandør til fødevareindustri 

Vi er de senere år blevet en fast underleverandør af komponenter til kendte danske producenter til fødevareindustrien. Dermed er godkendelse fra Fødevarestyrelsen en selvfølge. 

Komponenter og maskiner til fødevareindustrien, er underlagt strenge krav af Fødevarestyrelsen, hvilket gør at samarbejde og dialog er alt afgørende for at kvaliteten kan overholdes. 

Emnerne maskinafgrates altid som standard og berøringssikkerheden kontrolleres inden emnet sendes i den videre proces. 

Vi har gennem årene tilegnet os viden og kompetencer indenfor pladebearbejdning og særligt kravene til hygiejne på slutprodukterne. Efterspørgslen på faglighed indenfor området er stor og det er et klart mål for os at efterleve dette. 

Vi foretager løbende proceskontrol af vores produktion og forebygger problemer gennem vores interne opfølgninger i hele organisationen. 

Du kender dine emner og vi kender vejen. 

Kompleksitet og kvalitet uden kompromis

Vi tilpasser vores produktionen efter størrelsen på projektet og kan producere emnerne uafhængig af størrelse eller kompleksitet.

Vores seneste tilføjelse til efterbearbejdning af emner til Fødevareindustri er Costa MD5.Denne investering optimerer vores afgratning og håndtering af emner markant. 

Vi er din samarbejdspartner gennem hele processen og ønsker at være i dialog og rådgive omkring løsningerne bedst muligt. Vi er en pålidelig og ærlig underleverandør, hvor kvalitet og kundeinvolvering er i højsæde. 

Se vores seneste Kontrolrapport