Fleksibel underleverandør til fødevareindustri 

Vi har de seneste år produceret og leveret komponenter eller dele af anlæg til fødevareindustri efter godkendelse af Fødevarestyrelsen. 

Vi arbejder med overfladebehandlingen for at sikre den rette kvalitet og efterbearbejdning af materialet. Her arbejder vores slibemaskiner med en fejlfri afgratning af materialerne. Herefter kvalitetstjekkes overfladen efter strenge krav fra Fødevarestyrelsen. Vi er godkendt til at producere emner til Fødevareindustri, hvor vores produktion løbende tjekkes og kontrolleres. 

Komponenter og maskiner, som skal fremstilles til fødevareindustrien, er underlagt strenge krav af fødevarestyrelsen, hvilket gør RALA Stål  afgrater og kvalitetstjekker alle emnerne ekstra grundigt, således både anlæg og komponenter lever op til strenge krav og standarder.

Dette betyder at RALA Stål som underleverandør skal udvikle og teste produkterne i specialindrettede produktionslokaler, således de gældende krav på området er opfyldt.

Vi bestræber os efter at være innovativ i vores forretningsudvikling, således din virksomhed sikres holdbare løsninger igennem proceskontrol og omstillingsparathed. 

Kompleksitet og kvalitet uden kompromis

Vi tilpasser vores produktionen efter størrelsen på projektet og kan producere emnerne uafhængig af størrelse eller kompleksitet.

Vores seneste tilføjelse til efterbearbejdning af emner til Fødevareindustri er Costa MD5, hvor vi kan tilbyde en færdigbehandlet overflade til gavn for især vores kunder indenfor fødevareindustrien. 

Vi er din samarbejdspartner gennem hele processen og ønsker at være i dialog og rådgive omkring løsningerne bedst muligt. Vælg RALA Stål hvis du ønsker en pålidelig og ærlig underleverandør, hvor kvalitet og kundeinvolvering er i højsæde. 

Se vores seneste kontrolrapport: 

 

https://www.ralasteel.dk/wp-content/uploads/2022/07/foedevarekontrolrapport2021.png