Din underleverandør til byggeri

Din underleverandør af stålkonstruktioner

Vi har gennem mange års erfaring håndteret bygningsstål til store og mindre stålkonstruktioner. Vi vil være i front når der kræves en stabil samarbejdspartner, hvor det er en nødvendighed at der løftes i flok.  

Vi har erfaringer indenfor fremstilling af bærende stålkonstruktioner. Dette kræver flere godkendelser og certificeringer, således emnet lever op til oplyste sikkerhedsstandarder. 

Alt vores bygningsstål er CE-mærket og certificeret efter EN 1090-1. Dette betyder der stilles obligatoriske krav til vores kvalitetsstyring system ift. konstruktioner af stål eller aluminium.

Dermed forpligter vi os på at løbende at revurdere og opfølge på eksisterende processer samt forbedrer os med henblik på at producerer efter nyeste krav og standarder for at sikre vores medarbejderes, kundernes og brugernes endelige sikkerhed. 

Vores ordrebehandlere og tekniske tegnere tydeliggøre stålkonstruktionen for at visualiserer eventuelle ændringer og tilføjelser tidligt i forløbet.  

Vi har erfaring som totalleverandør indenfor byggeri med kompetencer som laserskæring, kantbukning, pladevalsning, spåntagning og svejsning af både mindre og større emner samt totalenterprise. 

Du kender dine emner, vi kender vejen 

Hvorfor vælge os som din underleverandør?

Hos Rala Stål er vi drevet af høj faglighed og kvalitet til tiden. Vi vil være samarbejdspartneren, hvor dine projekter er i fokus fra start til slut og intet er overladt til tilfældighederne. 

Ligeledes er forventningsafstemning i samarbejdet afgørende for at aftalerne overholdes 

Uanset størrelse på projektet er klare retningslinjer nødvendigt for sikre ro og tillid under hele projektet. En åben dialog og en løbende opfølgning er afgørende i den videre koordinering af projektets forløb. 

Vi er gearet til totalløsninger og fører altid emnerne helt i mål uanset omfang. Vi kan sikre emnerne fra idé til handling, hvor ændringer kan tilføjes og helheden af konstruktionen kommer til udtryk. 

Vores produktionslokaler gør det muligt at håndtere konstruktioner uanset størrelse.

Vores maskinpark og store knowhow samt vores mangeårige samarbejde med vores underleverandører gør at vi altid finder løsningen til dig. Her danner tidligere samarbejder i dag grundlag for et kompetent samarbejde.

Vi bestræber os efter at være en ærlig og kompetent underleverandør, hvor faglighed og viden er gennemgående for det vi gør og i dag er grundstene i virksomheden.

Din fortrukne samarbejdspartner 

Læs om os her

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og hør meget mere om mulighederne med os som din underleverandør. 

Kontakt os her