Din underleverandør af stålkonstruktioner

Vi har gennem mange års erfaring håndteret bygningsstål til store og mindre stålkonstruktioner. Vi optimere løbende for at holde en konkurrencedygtig pris uden at gå på kompromis med kvalitet eller sikkerhed. 

Hele processen omkring udvikling af en færdig stålkonstruktion kræver flere godkendelser og certificeringer, således emnet lever op til relevante sikkerhedsstandarder. 

Alt vores bygningsstål er CE-mærket og certificeret efter EN 1090-1. Dette betyder EN 1090 stiller obligatoriske krav til vores kvalitetsstyring system ift. konstruktioner af stål eller aluminium.

Dermed forpligter vi os på at løbende at revurdere og opfølge på eksisterende processer samt forbedrer os med henblik på at producerer efter nyeste krav og standarder for at sikre vores medarbejderes, kundernes og brugernes endelige sikkerhed. 

RALA Ståls produktudviklere og tekniske tegnere tydeliggøre stålkonstruktionen og visualisering af eventuelle ændringer og tilføjelser tidligt i forløbet, så misforståelser eller fejl opdages hurtigt i opstartsfasen. 

RALA Ståls har erfaring som totalleverandør indenfor byggeri med kompetencer som laserskæring, kantbukning, spåntagning og svejsning af både mindre og større emner eller samlede moduler.

Hvorfor vælge RALA Stål som underleverandør af stålkonstruktionen?

Hos RALA Stål bestræber vi os efter at producerer fleksibelt med høj grad af kundeinddragelse, hvis dette ønskes. Hos os er tillid og omstillingsparathed afgørende i et samarbejde, således der opnås en konkret dialog på baggrund af den endelige løsning. 

Det unikke ved RALA Stål i fremstilling af stålkonstruktioner er vores spidskompetence til at følge emnerne fra idé til et større projekt. Vores kompetente medarbejdere kan varetage både mindre og større projekter, hvor emnerne kan følges igennem alle processer. 

Dermed opnås en høj grad af fleksibilitet i processerne, hvor ændringer kan tilføjes og helheden af konstruktionen kommer til live. Vores produktionslokaler gør det muligt at håndtere store konstruktioner og bl.a. med muligheder for svejsning i højderne.  

Vi bestræber os efter at være en ærlig og kompetent underleverandør, hvor faglighed og viden er gennemgående for det vi gør.