Hvem er Rala Stål?

Rala Stål er en nordjysk underleverandør beliggende i Hadsund i egne lokaler og produktion, tæt ved Mariager Fjord. Virksomheden ejes og drives af Steen Langberg og Jesper Simonsen.

Vores produktionen på 4500 m² videreudvikles løbende og fremstår i dag som en innovativ og moderne produktion med optimale rammer for procesoptimering og medarbejderudvikling. Her bestræber vi os efter, at tilbyde bedst mulige rammer for at tiltrække og bevare dygtige medarbejdere.

Vores værdier baserer på åbenhed, initiativ og dialog. Det gør vi igennem vores medarbejdere, der møder kunden i øjenhøjde med en ydmyg tilgang. Her ønsker vi at skabe og fastholde en imødekommende dialog med en dynamisk udviklingsproces til gavn for kunden. 

Hos Rala Stål fokuseres løbende på nye forbedringer og effektiviseringer på tværs af organisationen. Forbedringerne på tværs for os betyder vi i højere grad kan tilbyde ensartet kvalitet og en effektiv leveringstid. 

Hos Rala Stål er vi totalleverandør med forskellige produktionsformer for at være fleksibel og løsningsorienteret. Produktionen kan varieres med en funktionsopdelt produktion, hvilket betyder, at den enkelte medarbejder kan følge opgaven igennem hele produktionsprocessen. En arbejdsform, som giver en god synergi til alles fordel.

Som kunde får du et optimalt slutprodukt, hvor kvalitet og innovation er i højsædet. Dette sikres igennem faglig viden og dialog. Vi hjælper dig hele vejen uanset opgaven.

Vælg Rala Stål, hvis din virksomhed ønsker en fleksibel underleverandør som bestræber sig efter at være din fortrukne samarbejdspartner. 

 

Vores Mission:

RALA Stål vil være kundens fortrukne løsningsorienterede samarbejdspartner, der agerer omstillingsparat, kreativt og jordnært for at skabe værdi for kunderne.

Vores vision

RALA Stål arbejder under ærlighed og ensartethed som en uafhængig organisation, hvor ansvarsdelegering frigiver plads til selvstændige beslutninger og danner rammer omkring innovation, samarbejde og sammenhold. 

 

.

Kender du historien om RALA Stål?

RALA Stål startede med levering af små svejse- og konstruktionsopgaver fra garagen på en privat adresse i Assens.

Sidenhen er RALA Stål vækstet til 4500 m² lejede lokaler i Hadsund, Mariager Fjord. Ejer Steen Langberg har siden opstart haft kundernes behov i højsæde og er stadig i dag medvirkende til RALA Ståls succes

Læs om den videre rejse nedenfor

Overtagelse af vandskæring i 2005 og siden meget mere

I 2005 overtages en lokal vandskæringsproducent. Et forretningsområde, der siden har fået en central rolle i Rala Ståls aktiviteter og stadig i dag servicerer en stor andel af Rala Ståls kunder.

Vandskæringsprocessen er senere blevet udvidet i mere moderne faciliteter og varetager i dag mange forskellige opgaver

Udnævnt til Børsen Gazelle 2007

I 2007 toppede de sidste par års regnskab, som bevirkede Rala Stål var med på listen over Børsen Gazeller i 2008. Sidenhen udvides aktiviteterne i produktionen markant med processer indenfor laserskæring, svejsning, spåntagning og pladelasning.

Væksten er de senere år fortsat sideløbende med investeringer i produktionsoptimeringer og forbedringer af arbejdsgange på tværs af organisationen.

Læs artikel lige her

Flytning til nye produktionsfaciliteter i 2018

Rala Stål lejer i 2018 produktionsrammer, der kan imødekomme kundernes efterspørgsel og behovet for forøget kapacitet. Rala Stål rummer i dag både topmoderne produktionsfaciliteter og tidsvarende maskinpark. Her ønsker Rala Stål, at skabe de bedste rammer for videreudvikling af både medarbejdere og faciliteter.

læs artikel lige her

Ansættelse af kvalitetsmedarbejder i 2022

Et stort skridt i Rala Ståls udvikling har været ansættelse af ny kvalitetsmedarbejder. Kvalitetsansvarlige Frederik, skal i fremtiden formindske fejl og optimere produktionen. Produktionsoptimeringerne sikrer ensartet kvalitet og forbedring af medarbejdernes arbejdsgange på tværs.

Læs artikel her