RALA STÅL er beliggende i Hadsund, tæt ved Mariager Fjord. Virksomheden ejes og drives af Steen Langberg og Jesper Simonsen.

Fabrikken på 5500 m² udvikles løbende og fremstår med en opdateret og moderne maskinpark, som tilbyder optimale fysiske rammer, som tiltrækker og bevarer dygtige og velkvalificerede medarbejdere.

Stor fokus på effektivisering samt vores rutiner gør, at RALA STÅL, ud over optimale omgivelser, også kan tilbyde en effektiv, ensartet og konkurrencedygtig løsning af opgaverne. Hos RALA STÅL arbejdes der ikke altid med en funktionsopdelt produktion, hvilket betyder, at den enkelte medarbejder kan følge opgaven i hele forløbet. En arbejdsform, som giver en god synergi til alles fordel.

Som kunde får du et optimalt slutprodukt. Den enkelte medarbejder styrkes fagligt og opnår en alsidig hverdag. Som virksomhed opnår vi stor fleksibilitet og udvikler et stærkt og innovativt miljø. 

RALA STÅL er oprindeligt startet som fritidsfirma

med levering af små svejse- og konstruktionsopgaver fra garagen på en privat adresse i Assens.

I 2003 startede firmaet op på fuldtid i 500 m² lejede lokaler i Assens.

I 2005 overtages aktiviteterne

i et lokalt vandskærerfirma. Et forretningsområde, der siden har fået en central rolle i RALA STÅLs aktiviteter.

Efter flere knopskydninger og udvidelser på den gamle adresse på Dania, flyttes der i 2010 til egne og mere moderne lokaler på Fabriksvej i Assens.

I sommeren 2018 tages endnu et skridt mod større

produktionsrammer, da bygningerne på Norgesvej 1 i Hadsund købes. Der rådes nu over 5500 m² topmoderne produktionsfaciliteter og tidsvarende maskinpark.