Hvorfor vælge kantbukning? 

Kantbukning er en vigtig del i metalbearbejdningen og sikre formning og bukningen af forskellige størrelser metalplader. Det kræver stor viden og erfaring for at bukke korrekt og effektivt.

Her er det også vigtigt med interne tests for at sikre emnerne og maskinerne leverer korrekt indenfor fastsatte afvigelser og grænseværdier. 

Hos Rala Stål bukker vi simple såvel som komplekse komponenter og profiler i stål og metal efter dine specifikationer. I tilbudsgivningen orienterer og afklarer omkring de forskellige bukkemetoder og værktøjsløsninger for den rette løsning. 

Vi håndtere tegningsfiler i mange forskellige formater bl.a. DXF, DWG og STEP-filer. Dine filer kan indgå direkte i programmeringen af processerne i vores CNC-styrede produktionsmaskiner. Derudover kan vi lave tekniske produktionstegninger. 

Kapacitet:

  • Bystronic kantpresser Xpert 320 ton – 4100 mm
  • Bystronic kantpresser Xpert 200 ton – 3100 mm
  • Farina kantpresser 30 ton – 835 mm
Bukkeinformationer

Fordele ved CNC-styrede kantbukkere

  • Håndtering og udarbejdelse af komplicerede og unikke stålkomponenter
  • Ved at bruge kantbukning til at bukke stålemner, sikres du et et ståldesign med de bedste forudsætninger til at løse dine opgaver
  • Hver kantbukker er udstyret med udskiftelige over- og underværktøjer med forskellige radier og faconer. Det er imellem disse to værktøjer, at pladerne bliver bukket og kan opnå forskellige designs og funktioner. 
Stål produktion
Click me!