Hvorfor vælge laserskæring fra RALA Stål?

Professionel laserskæring med Bystronic Fiber og Bystronic CO2 laserskærere for et optimalt resultat med den nyeste teknologi. 

Disse laserskærer er medvirkende til at formindske fejlene, da 3D filerne aflæses direkte af maskinen og formindsker leveringstiden markant. Herfra kan de nøjagtige betegnelser aflæses, således laserskæreren kan arbejde blot under opsyn. 

Dermed kan vi tilbyde en konkurrencedygtig pris samtidig med leveringstiden kan forkortes med en effektiv skærehastighed. Netop den effektive skærehastighed er medvirkende til, at hasteordre og kundetilpassede løsninger også er muligt. 

Vi tilbyder også laserskæring af ikke-jernholdige metaller, hvor det med de professionelle laserskærer kan skæres i fremragende kvalitet.

Hermed kan vores kunders speciallavede emner imødekomme krav og forventninger til deres funktionsmæssige egenskaber. Vi kører løbende test for at sikre de enkelte emner lever op til kravene og fremtidige skærehastigheder og præcisionen. 

Hvad kan vi tilbyde indenfor laserskæring?

  • Laserskærer med høj skæringshastighed 
  • Laserskæring op mod 0,8 meter plade pr. sekund.
  • Laserskåret dele iht. DS/EN 1090 op til EXC 4 i sort stål, rustfri og aluminium

Maskinerne er højautomatiserede med automatisk pladehåndtering for en effektiv pladehåndtering, hvor sikkerhed også er vigtigt, således hverken emnet bliver beskadiget eller medarbejderen der håndterer udstyret kommer til skade.  

Hos RALA Stål kan du forvente en fleksibel underleverandør, der dagligt arbejder med en effektiv omstillingsparathed efter relevant kvalitetssikring af processerne. Vi vægter vores medarbejdere højt, da de er kernekompetencen i forretningen og er medvirkende til vi kan levere et gennemarbejdet emne indenfor den fastsatte leveringstid. 

Hvilke filer håndtere vi? 

RALA STÅL kan håndtere tegningsfiler i mange forskellige formater bl.a. DXF, DWG og STEP-filer. Dine filer kan indgå direkte i programmeringen af processerne i en række CNC-styrede produktionsenheder.

Max kapacitet:

  • Bystronic Bysprint fiber 3015: Format 1500 x 3000 mm
  • Bystronic Bystar Co² 4020: Format 2000 x 4000 mm
  • 25 mm sort stål
  • 30 mm rustfri
  • 30 mm aluminium
  • 6 mm galvaniseret

Vi er her for at hjælpe, så vi guider gerne igennem udviklingsprocessen og tager ideer til færdige produkter. 

CNC Drejning
Upload Image...