Hvorfor vælge laserskæring fra RALA Stål?

Hos Rala Stål har vi over mere end 20 års erfaring med laserskæring. Vi arbejder typisk med metaller som rustfrit stål, sort stål og aluminium. Dertil kan vi også skære i ikke jernholdige metaller, hvis dette ønskes. Her gør laserskæring det muligt at få alle mindre detaljer og tilføjelser med uden at dette bliver omkostningstungt. Vi arbejder meget med laserskåret dele iht. DS/EN 1090, hvor vi skærer emnerne op til EXC 4 i sort stål, rustfrit stål og aluminium

Vores maskiner modtager automatisk STEP-filer og andre 3D filer direkte, således misforståelser og fejl undgås. Dette har også en positiv indvirkning på maskinens leveringstid, da der er minimalt tidsspild inden ordren sættes i gang.

Vi sørger altid for gode og konkurrencedygtige priser på laserskæring og vi har stor erfaring med at finde nye løsninger ved forskellige behov og emnetyper.

Det betyder også vi har stor erfaring med hasteordre og forskellige kundetilpassede emner. Her bestræber vi os på at være konkurrencedygtig underleverandør, hvor vi er den fortrukne samarbejdspartner. Vi leverer ikke halve løsninger og det er afgørende for os at kunden får mere end det forventede. Her kan bl.a. forventes et overflade finish, der er udført med faglighed og med rette kvalitet uanset omfang.

Hos Rala Stål arbejdet vi i tæt med vores kunders behov og udfordringer. Her finder vi ofte i fællesskab forbedret løsninger eller vores kompetente medarbejdere kan tilbyde en grundig vejledning omkring mulighederne.

Vi arbejder med en løbende optimering af vores produktionsprocesser indenfor laserskæring, således du kan forvente en kort og effektiv leveringstid. Samtidig giver en optimeret arbejdsgang en mulighed for at reagere effektivt på hasteordre og kundetilpassede emner.  

Vi har stor erfaring indenfor forskellige speciallavede emner og serier, hvor projektet kræver stor faglighed og forståelse af kundens emner. Vi kvalitetssikre løbende vores laserskæringsprocesser, således kvaliteten i skæringsprocessen fastholdes.

Hos RALA Stål kan du forvente en fleksibel underleverandør, der dagligt arbejder med at finde nye og bedre løsninger for vores kunder.

Vi stiller os ikke tilfredse med halve løsninger og vi vil være din fortrukne samarbejdspartner. Kort fortalt – vi står inde for det vi laver.  

Hvilke filer håndtere vi? 

RALA STÅL kan håndtere tegningsfiler i mange forskellige formater bl.a. DXF, DWG og STEP-filer. Dine filer kan indgå direkte i programmeringen af processerne i en række CNC-styrede produktionsenheder.

Max kapacitet:

  • Bystronic BySprint Fiber 3015 6 KW – Format 1500 x 3000 mm
  • Bystronic BySmart Fiber 4020 12 KW Format 2000 x 4000 mm
  • 25 mm sort stål
  • 30 mm rustfri
  • 30 mm aluminium
  • 6 mm galvaniseret

Vi er her for at hjælpe, så vi guider gerne igennem udviklingsprocessen og tager ideer til færdige produkter. 

produktion