Hvorfor vælge os som din underleverandør?

Vi har i mange år beskæftiget os med levering af små og store emner til forskellige koncepter og produkter. Vi er en underleverandør, der samarbejder omkring mulighederne og finder konkrete løsninger til den enkelte kunde. Vi har tidligere deltaget i udvikling af nye produkter eller løsninger, hvor vi kan bidrage med viden og erfaring indenfor vores kernekompetencer i vores maskinpark.

Dermed er tillid og ærlighed en selvfølge for os uanset ordrernes størrelse. Vi vægter grundighed i emnernes fremstilling og vi tager højde for detaljerne i produktudviklingen. Netop, derfor arbejder vi også med flere virksomheder, der har valgt at outsource dele af deres produktion, således omkostningerne reduceres og fagligheden forøges.

Med fokus på produktet, men også din virksomheds konkurrenceevne, bestræber vi os altid på at finde løsningen, der passer til netop dig og dit set-up. Derfor lytter vi til dine kvalitetskrav og dine bestemte specifikationer til komponenterne.

Vores maskinpark gør det muligt at sikre mange processer under ét tag   Dermed kan emnerne gennemgå alle processer indenfor laserskæring, vandskæring, kantbukning, spåntagning, svejsning samt pladevalsning. Vi har over 18 års erfaring med underleverandørarbejde indenfor opbygninger af maskiner til dine koncepter.

Vi vil være din fortrukne underleverandør og samarbejdspartner mede fokus på dine emner og dine behov. 

Hos os er kvalitetsstyring, faglighed og viden grundsten i hele vores arbejde. Dette gælder fra indgangskontrol i produktion og til slutinspektion og dermed får du et gemmearbejdet resultat uanset omfanget.

Stål produktion
Underleverandør til byggeri
Produktion