Hvorfor vælge vandskæring? 

Vandskæring er en anvendelig metode for en grundig og præcis skæring på specifikke mål. Fordelen ved brug af vandskæring fremfor laserskæring er, at vandskæreren ikke udsætter materialet for en varmepåvirkning samtidig med resultatet, ikke forringes.

Dette betyder vandskæring er en ikke termisk skæring, som er særdeles anvendeligt til brandbare materialer eller materialer der ikke kan tåle varme.

Yderligere sikrer den ikke termiske skæring, at emnets overflade ikke ændrer struktur eller på anden vis påvirkes negativt af skæringsprocessen.

Vi skærer i stort alle materialer, – dette gælder flere forskellige plastictyper, stål, rustfrit stål, aluminium, glasfiber, gummi eller træ mv. Andre materialer er titanium, messing, jern, kulfiber eller komposit.

Her er det kun fantasien, der sætter grænser for hvad der skal skæres. Vandskæren skærer med så præcist et snit, med en afvigelse på maks. 0,2mm i Ø-mål pr. 10mm gods.

Ved skæring af bl.a. gummi og plastic arbejder vi tit med laminerede materialer, således flere af lagene er limet sammen og de dermed fastholdes under skæringsprocessen. Maskinen er udstyret med et borehoved og dermed kan hjælpe med i skæring lærred.      

Hos RALA Stål benytter vi Bystronic Byjet Classic vandskærer for et gennemarbejdet og ensartet resultat. Vi arbejder med forskellige størrelser af ordrer og håndtere hasteordre effektivt på vandskæreren.

Her kan vi være løsningsorienteret med vores erfaring og viden omkring vores maskinpark. Så er du sikret en konkurrencedygtig løsning med en effektiv leveringstid og med høj grad af faglighed.

Vi garanterer konkurrencedygtige priser, hvor vi er din fortrukne samarbejdspartner omkring dine behov og ønsker.

Vi er fleksible og vi stiller os ikke tilfredse med halvgjorte løsninger. Vælg, vandskæring hos os hvis du ønsker en troværdig og ærlig underleverandør med stor erfaring og ekspertise indenfor området.

Vi skærer efter 3 forskellige kvaliteter, som vist nedenfor. Dette kan tilpasses efter den enkelte kunde afhængig af emnets funktion.

Vi håndterer tegningsfiler i mange forskellige formater bl.a. DXF, DWG og Step-filer. Dine filer kan indgå direkte i programmeringen af processerne i en række CNC-styrede produktionsenheder.

Vi har et stort pladelager, der sikrer hurtig levering.

Max kapacitet:

  • Bystronic Byjet Classic: Format 3000 x 4000 mm 3600Bar
  • Rustfri: 85 mm 
  • Aluminium: 150 mm
  • Sort stål: 120 mm
  • 8 mm messing
  • 10 mm kobber

Fordele ved brug af vandskæring

  • Materialet udsættes ikke for opvarmning
  • Snittet fra vandskæreren er meget fint og præcist, hvilket letter den videre bearbejdning
  • En effektiv og omkostningsbesparende løsning