Din samarbejdspartner… 

Hos Rala Stål har vi over 18 års erfaring med laserskæring. Vi arbejder typisk med metaller som rustfrit stål, sort stål og aluminium. Dertil kan vi også skære i ikke jernholdige metaller, hvis dette ønskes. Her gør laserskæring det muligt at få alle mindre detaljer og tilføjelser med uden at dette bliver omkostningstungt. Vi arbejder meget med laserskåret dele iht. DS/EN 1090, hvor vi skærer emnerne op til EXC 4 i sort stål, rustfrit stål og aluminium

Vores maskiner modtager automatisk STEP-filer og andre 3D filer direkte, således misforståelser og fejl undgås. Dette har også en positiv indvirkning på maskinens leveringstid, da der er minimalt tidsspild inden ordren sættes i gang.

Det betyder også vi har stor erfaring med hasteordre og forskellige kundetilpassede emner. Her bestræber vi os på at være konkurrencedygtig underleverandør, hvor vi er den fortrukne samarbejdspartner. Vi leverer ikke halve løsninger og det er afgørende for os at kunden får mere end det forventede. Her kan bl.a. forventes et overflade finish, der er udført med faglighed og med rette kvalitet uanset omfang.

Ingen opgaver er for store eller små 

Med en maskinpark, der løbende optimeres og forbedres for en vedvarende konkurrencedygtighed sikres du emner, der produceret med minimale omkostninger, med effektive skærehastigheder og fuld pladeudnyttelse hver gang.  

Læs om vores kvalitetssikring her
Produktion af stål

Hvorfor vælge os? 

Hos Rala Stål arbejdet vi i tæt med vores kunders behov og udfordringer. Her finder vi ofte i fællesskab forbedret løsninger eller vores kompetente medarbejdere kan tilbyde en grundig vejledning omkring mulighederne.

Vi arbejder med en løbende optimering af vores produktionsprocesser indenfor laserskæring, således du kan forvente en kort og effektiv leveringstid. Samtidig giver en optimeret arbejdsgang en mulighed for at reagere effektivt på hasteordre og kundetilpassede emner.  

Vi stiller os ikke tilfredse med halve løsninger og vi vil være din fortrukne samarbejdspartner. Kort fortalt – vi står inde for det vi laver.  

 

Vil du være en del af teamet? 

Vi søger løbende nye medarbejdere og lærlinge, så tøv ikke med at sende os din ansøgning i dag. Se vores forskellige ledige stillinger Her.

Produktion af stål