Din underleverandør til grøn omstilling

Fremtidens løsninger på vej…

Vores kundeområder favner bredt, hvor et stadigt stigende fokus retters mod grøn omstilling. Vores erfaring gør det muligt at projektere og håndtere større ordre, hvor der kræves et godt overblik og en detaljeret planlægning for at kunne agere bindeled mellem de førende virksomheder inden for området. 

Vi tilbyder alt fra delkomponenter til færdigproduceret emner til vores kunder. Disse emner er resultatet af en tæt dialog og godt samarbejde. Ærlighed og evnen til at bevare roen i pressede situationer er grundstenen til at det er muligt at gennemføre disse projekter succesfuldt.

Vores velkvalificeret ordrebehandlere sørger for en gennemarbejdet planlægning med en leveringsplan man kan stole på. Vi fører projekterne til dørs og overlader intet til tilfældighederne. 

Vi leverer og producere komponenter til vindmølleindustrien, affaldshåndtering, solcelleindustrien og rensningsanlæg.

Du kender dine emner og vi kender vejen. 

Stål produktion
Produktion af stål
Produktion af stålemner

Kompleksitet og kvalitet uden kompromis

Vores maskinpark gør det muligt at sikre mange processer under ét tag   Dermed kan emnerne gennemgå alle processer indenfor laserskæring, vandskæring, kantbukning, spåntagning, svejsning samt pladevalsning. Vi har mange års erfaring med underleverandørarbejde indenfor opbygninger af maskiner til dine koncepter.

Hvilke filer kan vi håndtere? 

Vi kan håndtere tegningsfiler i mange forskellige formater bl.a. DXF, DWG og STEP-filer. Dine filer kan indgå direkte i programmeringen af processerne i en række CNC-styrede produktionsenheder.

Vores kapaciteter tæller bl.a.:

  • Bystronic Bysprint fiber 3015: Format 1500 x 3000 mm
  • Bystronic Bystar Co² 4020: Format 2000 x 4000 mm
  • Bystronic kantpresser Xpert 320 ton – 4100 mm
  • Bystronic kantpresser Xpert 200 ton – 3100 mm
  • Bystronic Byjet Classic: Format 3000 x 4000 mm

Vi vil være din fortrukne underleverandør og samarbejdspartner mede fokus på dine emner og dine behov. 

Hos os er kvalitetsstyring, faglighed og viden grundsten i hele vores arbejde. Dette gælder fra indgangskontrol i produktion og til slutinspektion og dermed får du et gemmearbejdet resultat uanset omfanget.

Se vores kontrolrapport her

Se mere her

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og hør meget mere om mulighederne med os som din underleverandør. 

Kontakt os her